Vrei Extra-Reducerea de 34,50 lei? Cumpara abonamentul Merit.Eu DISCOUNT Club!

Sale!
20 membri club au cumparat deja oferta

HidraFacial – tratament curatare profunda ten prin hidrodermabraziune

210,00 lei345,00 lei

Riduri, imperfectiuni? Adio! Sterge semnele imbatranirii si recata-ti luminzotitatea tenului cu tratamentul facial complex -?HidraFacial!

Zona partener:

Riduri, imperfectiuni? Adio! Sterge semnele imbatranirii si recata-ti luminzotitatea tenului cu tratamentul facial complex -?HidraFacial!?

Acest tratament revolutionar foloseste hidrodermabraziunea combinata simultan cu curatarea si hidratarea in profunzime avand rezultate remarcabile in ceea ce priveste restabilirea sanatatii si luminozitatii pielii, reducerea ridurilor de expresie, a liniilor fine si a porilor mariti sau congestionati.?

Hidrafacial?este un echipament revolutionar ce foloseste hidrodermabraziunea combinata simultan cu curatarea, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, avand un rezultat excelent asupra aspectului pielii tenului.

Acest tratament facial ofera rezultate remarcabile in ceea ce priveste ridurile de expresie, liniile fine, porii mariti sau congestionati.

Serumurile folosite trateaza cu succes deshidratarea tenului, hiperpigmentatia, acneea sau petele ce apar odata cu inaintarea in varsta. Este un tratament destinat tuturor tipurilor de ten.

Avantajele multiple ale HidraFacial:?

  • curatarea tenului
  • hidratare in profunzime
  • restabilireea sanatatii pielii
  • reducerea ridurilor de expresie si a liniilor fine
  • tratarea cu succes a petelor pigmentare - micsorarea porilor

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Preview
Close