REVITAL este primul centru de sănătate, masaj reflexogen, terapeutic si tratament deschis în România. 

Pe langa serviciile de masaj, cu scop terapeutic in special, centrul este si creatorul liniei de suplimente naturiste Revital Saenciuc, firma românească dedicată creării de produse care îmbunătățesc viața noastră, a tuturor.

Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu, căutăm să aducem echilibrul dintre știință și natură prin realizarea suplimentelor care au cu adevărat puterea de a ne însănătoși și de a ne oferi echilibrul atât de necesar într-un mediu de viață din ce în ce mai nociv.
Toate produsele Revital Saenciuc sunt certificate si notificate de catre IBA .
Folosim extracte din plante care conțin o concentrație optima de bio-compuși față de planta simplă. Spre exemplu, fata de  ceai, efectul terapeutic al capsulelor naturiste pe bază de extracte naturale este cu mult mărit întrucât nu se pierde nimic din potențialul de vindecare al plantelor. Mai mult de atat, formulele noastre au doza optimizata și  conțin substanțele active esențiale. Stim foarte bine că sănătatea nu are preț și că fiecare dintre noi trebuie sa duca o viață mai bună. De aceea depunem eforturi continue ca produsele noastre să fie cat accesibile. Cu ajutorul site-ului ne dorim să putem să vă ajutăm să găsiți soluția cea mai buna, naturală pentru sănătatea dumneavoastră. În paginile acestuia veți găsi produse performante care acoperă o vastă gamă de afecțiuni.