TERMENI SI CONDITII

Privind accesarea si utilizarea platformei Merit.Eu

 

1. GENERALITATI

Platforma MERIT.EU, denumita in continuare PLATFORMA, MERIT.EU sau PLATFORMA MERIT.EU, este disponibila online accesand www.e-merit.eu si este administrata de BENEFICII FLEXIBILE SRL, denumita in continuare ADMINISTRATORUL PLATFORMEI.

Platforma MERIT.EU este o platforma de administare beneficii extrasalariale si recompense ce ofera acces la doua module distincte:

 • Merit.Eu Vacante – un motor performant de cautare si rezervare servicii turistice (pachete charter, cazare, zbor, City Break) ce integreaza oferte de vacanta de la cei mai importanti touroperatori romani, companii aerriene si furnizori globali de cazare.
 • Merit.Eu Oferte cu Discount – oferte cu reduceri pentru servicii si pachete de servicii, de la cele mai utilizate si apreciate pana la cele mai in trend servicii de infrumusetare, analize si investigatii medicale, sport, timp liber, cursuri si dezvoltare personala.

2. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Accesand si utilizand platforma, dumneavoastra (denumit in continuare Membru / Utilizator) sunteti de acord cu Termenii si Conditiile pe care S.C. BENEFICII FLEXIBILE S.R.L. vi le pune la dispozitie.

3. UTILIZATORII

Accesul se face fie gratuit (Merit.Eu cont gratuit) fie prin plata unui abonament /membership (Merit.Eu Discount Club), plata ce poate fi efectuata:

 • de catre o companie pentru a le oferi acces angajatilor (si/sau altor parteneri sau afiliati) la beneficiile si ofertele incluse in PLATFORMA;
 • in mod individual, de catre persoanele care doresc acces la ofertele si discounturile incluse in PLATFORMA.

Beneficiarii ofertelor incluse in platforma, angajatii unei companii platitoare de abonament, sau persoanele individuale platitoare de abonament, numiti in continuare UTILIZATORI, acceseaza platforma prin autentificare cu adresa de email si parola primita pe email (parola care va fi in mod obligatoriu schimbata la prima accesare) sau configurata de utilizator, dupa caz.

Fiecare Utilizator este raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii si securitatii acestor credentiale (adresa de email si parola) utilizate pentru accesarea PLATFORMEI.

4. MODULE PLATFORMA

4.1 MERIT.EU VACANTE

Imaginile utilizate in platforma pentru prezentarea ofertelor de turism sunt exclusiv cu titlu de prezentare si nu constituie nicio garantie pentru identitatea serviciului turistic oferit cu imaginile / fotografiile de prezentare. Acestea sunt furnizate de AGENTIA PARTENERA si/sau de touroperatorii integrati in platforma si/sau de unitatile de cazare integrate in platforma.

Cautarea ofertelor pentru destinatia dorita / in functie de criteriile dorite

Utilizatorul va cauta vacanta cu ajutorul motorului performant de cautare si rezervare pachete turistice integrat in platforma Merit.Eu.

PLATFORMA MERIT.EU oferta UTILIZATORULUI acces la mii de oferte de turism, intern si international ce pot include cazare cu sau fara mic dejun sau alte tipuri de mese (dupa cum este mentionat in fiecare oferta) si/sau transport (avion, zboruri de linie sau low-cost, sau autocar) si/sau asigurare de calatorie si/sau pachete de tip charter (cazare, transport avion sau autocar, transfer, asistenta turistica si, optional asigurare calatorie).

DISCOUNTURI acordate Utilizatorilor

Utilizatorii cu cont gratuit, se bucura de accesul la platforma unde vor regasi toate ofertele disponibile precum si orice reduceri sau oferte speciale (EARLY BOOKING/INSCRIERI TIMPURII, LAST MINUTE, OFERTA SPECIALA, etc.) sunt acordate de touroperatorii integrati, in timp real, fara costuri suplimentare.

Utilizatorii cu abonament Merit.Eu Discount Club au acces la platforma si la reducerile si ofertele speciale mentionate si in plus primesc extra-reduceri de 2-6% ce sunt aplicate direct in platforma.

Reducerea suplimentara acordata membrilor Merit.Eu Discount Club este acordata pentru majoritatea (peste 80%) ofertelor care includ cel putin cazare (cazare, city-break, pachet charter, circuit).

Reducerea suplimentara se poate aplica inclusiv ofertelor speciale EARLY BOOKING/INSCRIERI TIMPURII, LAST MINUTE, OFERTA SPECIALA, etc.)

Plata si rezervarea sejurului /vacantei

In vederea platii si efectuarii rezervarii pentru vacanta / pachetului turistic dorit, MERIT.EU colaboreaza cu o agentie de turism touroperatoare, autorizata de ministerul turismului pentru vanzare de pachete turistice online, denumita in continuare AGENTIA PARTENERA sau AGENTIA.

Informatiile legate de AGENTIA PARTENERA, inclusiv acreditarile aferente si contractul cu turistul, sunt disponibile accesand modulul Merit.Eu Vacante.

Plata rezervarilor se face direct din platforma Merit.Eu, prin urmatoarele modalitati puse la dispozitie de AGENTIA PARTENERA:

 • online cu card bancar
 • prin transfer bancar
 • card tichete de vacanta Vacanta (pentru pachete turistice din Romania)
 • Tichete de Vacanta fizice* (pentru pachete turistice din Romania)

Plata ofertelor se poate face integral sau, in cazul in care este mentionat, in transe si se va mentiona valoarea transelor si termenul de plata pentru fiecare transa.

Dupa confirmarea platii, AGENTIA reverifica disponibilitatea pachetului selectat si daca exista disponibilitate si confirma efectuarea rezervarii. Pentru rezervarile achitate integral agentia transmite imediat ce va fi posibil documentele de calatorie, dupa caz (bilete de avion, vouchere de cazare, polita si conditii de asigurare, etc., in functie de pachetul cumparat).

Contractul cu turistul poate fi accesat in motorul de rezervari, la informatii agentie sau, ca pas intermediar, in timpul unei rezervari.

Comunicarea AGENTIE – UTILIZATOR se va realiza electronic, pe email (catre adresa de email cu care Utilizatorul este inregistrat in PLATFORMA) sau telefonic in cazul in care situatia o va impune.

Disponibilitate OFERTE

Pentru fiecare oferta afisata in platforma va fi afisata si disponibilitatea acesteia respectiv Disponibil (exista disponibilitate, oferta poate fi cumparata) sau La cerere (disponibilitatea nu este garantata).

In cazul selectarii unei oferte cu status La cerere, dupa efectuarea platii conform termenilor ofertei (partial, total), AGENTIA va solicita disponibilitate din partea touroperatorului / a unitatii de cazare si dupa primirea raspunsului va informa in mod corespunzator UTILIZATORUL prin intermediul PLATFORMEI (rezervare confirmata SAU imposibilitate confirmare rezervare).

Imposibilitatea confirmarii unei rezervari & Solutii propuse

In anumite situatii este posibil ca o solicitare de rezervare sa nu poata fi confirmata. Astfel de situatii pot aparea in cazul unei oferte La Cerere sau in cazul in care Utilizatorul alege sa achite vacanta prin Transfer bancar sau prin Tichete de Vacanta (din momentul plasarii comenzii si pana la plata respectiv incasarea efectiva in contul agentiei, disponibilitatea se poate schimba).

In aceste situatii AGENTIA ii ofera imediat Utilizatorului posibilitatea de a-si primi banii inapoi sau, daca Utilizatorul este interesant si in limita disponibilitatii, ii poate oferta alte pachete ce corespund criteriilor initiale sau pentru o noua destinataie / alta perioada, etc.

In cazul in care Utilizatorul si AGENTIA agreeaza un nou pachet turistic, acestia se vor deconta in ceea ce priveste posibile diferente de pret, respectiv:

 • daca noul pachet are un pret mai mic decat cel achitat initial, Agentia va returna diferenta de pret achitata in plus de Utilizator;
 • sau, daca noul pachet are un pret mai mare, Utilizatorul va achita catre AGENTIE diferenta de pret.

Valabilitatea unei oferte

O oferta este valabila in primul rand in limita disponibilitatii elementelor incluse (cazare, avion, etc.) si apoi conform termenilor specifici mentionati.

De exemplu Oferta EARLY BOOKING 40% discount, valabil pentru rezervari achitate integral pana pe 31.05.2021.

Anularea unei rezervari

Fiecare oferta stipuleaza clar conditiile de plata (plata integrala, plata in transe si scadentele aferente, etc) precum si termenii pentru anulare si penalitatile aferente in functie de momentul solicitarii anularii rezervarii raportat la data de check-in (data de incepere a sejurului) aferenta rezervarii.

Rezervarile ce fac obiectul unei promotii de tip EARLY BOOKING sau LAST MINUTE pot fi nerambursabile 100% indiferent de momentul in care se solicita anularea rezervarii. Acest lucru va fi insa specificat in conditiile ofertei.

In vederea anularii rezervari si pentru recuperarea sumei achitate partial / total (daca este cazul), Utilizatorul va contacta AGENTIA prin intermediul PLATFORMEI.

4.2 MERIT.EU OFERTE CU DISCOUNT

Modulul include oferte cu reduceri negociate pentru servicii si pachete de servicii, de la cele mai utilizate si apreciate pana la cele mai in trend servicii de infrumusetare, analize si investigatii medicale, sport, timp liber, cursuri si dezvoltare personala.

Imaginile utilizate in platforma pentru prezentarea ofertelor de servicii cu discount sunt exclusiv cu titlu de prezentare si nu constituie nicio garantie pentru identitatea serviciului oferit cu imaginile / fotografiile de prezentare. Acestea sunt fie furnizate de partenerii promovati, cum ar fi de exemplu poze din locatie, sau pot fi poze comerciale (pentru care MERIT.EU detine licenta de utilizare) avand ca scop sa sugereze serviciile incluse in pachet sau rezultatul obtinut in urma prestarii serviciilor cumparate.

DISCOUNTURI acordate Utilizatorilor

Toate ofertele au reduceri substantiale, de pana pana la 90% pentru:

 • oferte sanatate: stomatologie, cardiologie, ginecologie, analize sange, ecografii, etc.
 • oferte activitati sportive: fitness, aerobic, XBody, etc.
 • oferte estetica faciala si corporala
 • cursuri, dezvoltare personala
 • alte servicii

Membrii DISCOUNT CLUB au extra- Reducere 5-20% pentru ofertele selectate.

Plata ofertelor cu discount

Pentru a beneficia de preturile speciale, este nevoie ca Utilizatorii sa achizitioneze oferta direct in platforma e-merit.eu. Plata se poate face online cu card bancar, prin transfer bancar sau din Wallet (portofel electronic) daca Utilizatorul are aceasta facilitate.

Utilizarea ofertelor cu discount

Dupa efectuarea cu succes a platii, Utilizatorul primeste un voucher electronic, in format PDF, si se poate programa pentru utilizarea serviciului.

Voucherul include numele beneficiarului, pretul redus achitat, numele partenerului la care se va face utilizarea serviciului/-ilor detaliile ofertei cumparate, termenii de utilizare a acesteia, ce sunt specifici fiecarui partener in parte, si termenii de anulare voucher.

In momentul prezentarii la programare, utilizatorul va prezenta prezenta voucherul.

Fiecare voucher poate fi utilizat de catre o singura persoana insa este transmisibil si anume poate fi utilizat de catre o alta persoana fata de cea inscrisa in voucher ca beneficiar.

Termeni anulare voucher

Poti solicita anularea unui voucher neutilizat si returnarea sumei aferente in termen de 10 zile lucratoare de la achizitionare.

In anumite situatii poate fi necesar sa efectuam verificari suplimentare la partenerul pentru care ai achizitionat voucherul.

Anularea si returnarea banilor va fi procesata prioritar, estimativ in 1-3 zile lucratoare, fara se depasi termenul de 15 zile lucratoare.

5. INCETAREA CALITATII DE UTILIZATOR

Incetarea calitatii de Utilizator poate avea loc in urmatoarele situatii:

 • La termenul stabilit contractual sau prin oferta de care a beneficiat compania angajatoare / Utilizatorul
 • La cererea companiei angajatoare platitoare (ca urmare a rezilierii contractului de munca sau din orice alt motiv) sau la cererea Utilizatorului, prin transmiterea unui email catre suport@e-merit.eu.

In termen de cel mult 5 zile din momentul solicitarii de incetare a calitatii de utilizator, contul Utilizatorul va deveni inactiv iar Utilizatorul nu va mai putea accesa PLATFORMA si OFERTELE.

In situatia in care Utilizatorul are achizitionate prin intermediul PLATFORMEI pachete turistice cu o data de incepere in viitor, acesta va fi informat de serviciul Suport cu privire la posibilitatea salvarii documentelor de calatorie generate si/sau legat de posibilitatea platii transelor in sold pentru o rezervare achitata partial.

Platforma www.e-merit.eu este administrata de S.C. BENEFICII FLEXIBILE S.R.L.

suport@e-merit.eu

0737 018 098

Punct de lucru si adresa de corespondenta:

Intrarea Chefalului nr. 11-13, bloc B, ap. 97, parter, Sector 2, Bucuresti